Akyurt Bayan Arkadaş

30 Yaşımdayım. Akyurt’tan Olgun Güvenilir Erkekle Arkadaş Olmak İstiyorum.

İsmim Sinem. 30 yaşındayım ve Ankara Akyurt’ta ailemle yaşıyorum. Güvenilir olgun biriyle tanışmak için buradayım. Son birkaç yılda üst üste çok kötü olaylar yaşadım ve psikolojik olarak çok yıprandım. Kötü günleri geride bırakarak kendimi toparlamak ve yeniden güzel günler yaşamayı umut ettiğim için bu ilanı yazmak istedim. Daha önce bir evlilik yaptım ve ayrıldım. Eski eşimi çok severek ve çok güvenerek evlenmiştim ama maalesef umutlarım hayallerim ve güvenim sadece ayrıldığım kişiye değil tüm insanlara karşı tükendi. Birine yeniden güvenebilmem inanmam ve sevmem hiç kolay olmayacak.

Ancak yinede denemek ve başarmak zorundayım, çünkü bir kadın olarak sevgiye ihtiyacım var. Sevgisizlik ve aşktan uzakta bir yaşam beni hayattan ve hayatın güzel yanlarını yaşamaktan iyice uzaklaştırıyor. Yaşadığım çok kötü günlere rağmen umudumu yinede canlı tutmak istedim. Güvenilir ve olgun birini bulmak neden bu kadar zor bir türlü anlayamıyorum. Birçok kadının istediği gibi bir erkekten maddi olarak bir çıkar beklemiyorum, yakışıklı ve zengin olsun gibi bir beklentim yok. Sadece düzgün karakterli ve güvenilir birisi olsun istiyorum ama bu kadarını bile şimdiye kadar elde edemedim. Umutlarım tükenmek üzere olduğu için arkadaşlık sitesinde arayışta bulunmak istedim.

Belki buraya ilan vermek beni için herşeyi biraz daha kolaylaştırabilir diye düşündüğüm için bu ilanı yazdım. Burada küçük bir iş yerinde çalışıyorum ve kazancımla ihtiyaçlarımı karşılayabiliyorum. Ne erkek arkadaşımdan ne de yakınlarımdan hiçbir zaman maddi beklenti içerisinde olmadım. Böyle bir şey benim yapıma çok ters. Yeniden evlilik yapmayı düşünmediğimi bilmenizi isterim. Bazı kadınlar gibi bir erkek arkadaş edindikten sonra hemen evlilik hayalleri kurmuyorum. Samimi bir arkadaşlığın gereği ne ise tanıyacağım kişidende beklentim odur. Beni buraya getiren çok yalnız hissetmem ve sevgiye olan ihtiyacım. Bana bunları sağlayacak, samimi bir arkadaş isteyen seviyeli bir erkek varsa mutlaka tanışmak isterim.

Akyurt Olgun Erkek Arkadaş Arayan Bayan Telefon Numaraları

Akyurt ücretsiz arkadaşlık ve sohbet siteleri. Akyurt güncel arkadaşlık ve evlilik ilanları. Akyurt olgun erkek arkadaş arayın bayanlarla WhatsApp sohbet. Akyurt olgun bayanların WhatsApp sohbet grupları. Akyurt evlenmek için arkadaş arayan bayan numaraları. Akyurt sohbet arkadaşı arayan bayanlarla tanışma. Akyurt genç kızların telefon numaraları. Akyurt olgun bayan telefon numaraları. Akyurt zengin bayanlarla telefonda sohbet. Akyurt zengin bayanların arkadaşlık ilanları.

İsmim Sema. Akyurt’tan Güvenilir Samimi Dost Arıyorum.

Merhaba, ismim Sema Ankara Akyurt’ta yaşıyorum ve 45 yaşında yalnız bir kadınım. Dostluğa ve samimiyeti her şeyden çok önem verdiğim için o karakterde bir erkekle arkadaş olmak istiyorum. Benim için aşktan ve sevgiden daha önemlisi erkeğin güvenilir olması ve bana gerçek anlamda dost olabilmesidir. Samimiyetinin ve dostluğunun gereklerini yerine getirmeyen birine asla güvenemem ve arkadaş olarak kabul edemem. Aşk ve sevgi zamanla azalıp artabilen duygular bu yüzden aşka ve sevgiye çok fazla itibar ettiğimi söyleyemem. Ancak samimiyet ve dostluk hiçbir zaman eksilmez.

Bir erkekle gerçek bir dostluk kurabilirsem çok uzun yıllar bu arkadaşlık devam edebilir ancak sadece aşka güvenerek arkadaş olduğumuz zaman o tarz ilişkiler çok çabuk bitebiliyor ve sonuçta her iki tarafta üzülüyor. Samimiyetine inandığım erkek ile dost olup elbette ki hayatımızda aşk ve sevgiyede yer verebiliriz. Verçek bir dostla tüm hayallerimizi birlikte yaşayarak hayatı daha güzel yaşayabiliriz. Balıketli bakımlı ve güzel bir kadınım, yanında bulunduğum erkeğede güven verme konusunda hiçbir sıkıntım olmaz. Bir erkek beni tanıdıktan sonra gurur duyacaktır. Bundan hiç şüphem yok. Tabi ki aynı duyguları erkeğinde bana hissettirebilmesi gerekir ancak böyle biriyle arkadaş olabilirim ve dostluk kurabilirim.

Varlığı ile hayatıma renk katıp bana kadınlık gururunu yaşatmayı beceremeyen bir erkekle arkadaş olsam bile o arkadaşlık bizleri ne kadar mutlu edebilir ki. Elbette ki mutlu edemez ve bize huzur getirmez. İstiyorum ki ne zaman ihtiyacım olsa her şeyi ile bana destek olup güç verecek biri olsun hayatımda. Bu sadece benim değil bütün herkesin ihtiyacı ama herkesle böyle bir dostluk kurulamıyor maalesef. Sanalda tanışmış olmanın ön yargılarını bir tarafa bırakıp karşısındaki kişiye güvenmek ve güzel bir arkadaşlık kurmak isteyen Akyurt ve yakınlarından yaşıma uygun beyler yazabilirler.

Akyurt’tan Güvenilir Özgür Erkek Arkadaş Arıyorum.

Merhaba, ismim Aynur, 35 yaşındayım ve Belçika’da yaşıyorum. Aslen Akyurt ilçesindenim. Oraya geldiğim zaman yalnız kalmak istemediğim için güvenilir ve bekar biriyle tanışarak vakit geçirmek istiyorum. Sadece yaz tatillerinde Türkiye’ye geldiğim için arkadaşlığımız sadece birkaç hafta sürebilir. Bunun dışında Belçika’ya döndüğüm zaman WhatsApp’tan mesajlaşarak konuşabiliriz ancak yüz yüze görüşme imkanım sadece yaz tatillerinde olacaktır. Onun dışında Türkiye’ye zaten gelemiyorum. Benimkisi bir bakıma tatil arkadaşlığı sayılır ama tabiki kısa süre görüşebilecek dahi olsak erkeğin güvenilir olması ve bekar olması benim için önemli.

Evli bir erkekle arkadaşlık yapamam çünkü evli erkekler özgür değiller. Özgür olmayan ve benimle rahat vakit geçiremeyecek biriyle arkadaşlık yapmamın benim için bir anlamı yok. Bu beni mutlu etmekten daha çok beni huzursuz eder, o tarz bir arkadaşlığı istemem. Bu yüzden sadece bekar ve özgür birini tanımak isterim. Hepimiz biliyoruz ki artık insanlara güvenmek çok zorlaştı sadece sanalda tanıştıklarımıza karşı değil gerçek hayatta yanı başımızda olan ve sürekli görüşüp tanıdığımız kişilere dahi yeri geldiği zaman güvenemeyeceğimizi görüyoruz. Güven benim için her şeyden daha önemlidir. Erkeğin ne yakışıklı olması ne zengin olması ya da başka çekici özellikleri yanında eğer güven veremiyorsa benim için hiçbir anlamı olmaz. Esmer uzun boylu güzel bir kadınım.

Yanıma yakışacak özgüveni olan bana istediğim kadar vakit ayırabilecek Akyurt’tan birini arıyorum. Akyurt dışındaki beyler boşuna yazmasınlar. Çünkü bana zaman ayıramayacak birini tanımak istemiyorum. Son derece titiz ve bakımlı biriyimdir, bakımsız kendine dikkat etmeyen rastgele yaşayan erkek arkadaşım şimdiye kadar hiç olmadı. Bundan sonrada olacağına ihtimal vermiyorum. Bana güven verebileceğinize inanıyorsanız ve yanıma yakışacağınızı düşünüyorsanız bana mesaj yazın ve tanışalım. Kısa süre sonra Türkiye’ye tatil için geliyorum. O zamana kadar birini tanımayı çok istiyorum. Ciddi ve güvenilir beyler yazabilirler.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*