Ankara Dul Bayanlar

Ankara olgun ve dul bayanların telefon numaraları, Ankara sevgili arayan kapalı ve dul bayanlarla whatsapp sohbet.!

Yayınlanma : Güncelleme : Nisan 22, 2022
0
2557

 

♥ Selam İsmim Melek , 25 Yaşındayım Sevgilim Yok Sıkılıyorum Müsaitsen Ara Konuşalım. Her Türlü Sohbete Varım Tıkla Ara Beni.! ♥.  003225889363

Merhaba Şeyma Ben. Ankara’dan Erkek Arkadaş Arıyorum. 

Merhaba ismim Şeyma Nur. 32 yaşımdayım. Yaklaşık on beş yıldır Ankara’da yaşıyorum. Fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanı olarak çalışıyorum. Boyum 168 ve 52 kiloyum. Dostluğa samimiyete önem veren, sevdikleri için fedakarlık yapmaktan çekinmeyen hatta bundan keyif alan insanlara güvenmeyi tercih eden biriyim. Daha önce bir nişanlılık dönemi geçirdim. Düğünden önce resmi nikahı yaptık fakat tam anlamı ile evlilik gerçekleşmeden ayrılmak zorunda kaldık. Yani anlayacağınız daha evlenmeden dul bir kadın oldum diyebilirim. Yaklaşık beş yıl önce yaşadığım bu acı tecrübeden ve travmadan sonra tekrar evlenmeye ya da biriyle ciddi bir ilişki kurmaya cesaret edemedim. Ama bu acı tecrübe ve bu tecrübenin kalbimde ve ruhumda bıraktığı yıkım ile hayatımı geçirmek istemiyorum. Yaşanılan acılar silinip yeni bir sayfa açmadığım her geçen gün dünyamın  daha karanlık olduğunu görüyorum. Belki de hayatımın en güzel yıllarını bu şekilde yanlız ve umutsuz geçirmek istemiyorum. Herhangi bir kötü alışkanlığım yok. Gece hayatına çok ayak uyduramıyorum. Ancak ortamına göre kısıtlı olarak sigara içiyorum. Bu süreç  içerisinde kitapları kendime dost arkadaş ve sırdaş edindim. Özellikle roman ve kişisel gelişim kitapları okuyorum.

Hayvanları çok seviyorum. Sokak hayvanları ile ilgili özellikle kış dönemlerinde sosyal medya üzerinden yardım kampanyaları düzenliyorum. Hayvanları sevmeyen birinin insanları da sevmeyeceğini düşünüyorum. Ya da o kişinin merhamet duygusunda eksiklerinin olduğunu, hayvana merhamet etmeyen kişinin insana da merhamet edemeyeceğine inanıyorum. Duygularını çok fazla aşikar edebilen biri değilim. Birini çok sevsem dahi bunu daha çok içinde yaşıyorum. Birçok  kadın gibi aşkımı birazda abartarak gösteremiyorum. Ama erkekten tam tersini yani bana olan hislerini bilmek ve duymak hoşuma gider. Sabahları yürüyüş yapmayı seviyorum. Her insanın sevgilisi ile yapmayı çok istediği hayalleri veya planı vardır ya, benim ki ne diye sorsanız, hiç şüphesiz sevgilimle sabahları yürüyüş yapmaktan çok keyif alırım. Benim gibi sessiz sakin huzurlu bir yaşam tarzını seven olgun ve seviyeli bir erkek arkadaş istiyorum. Ankara’dan benim gibi düşünen beylerin mesajlarını bekliyorum. 

Ankara sevgili arayan dul bayan numaraları, Sincan seviyeli ilişki kurmak isteyen olgun bayanlar, Ayaş ikinci baharını yaşamak isteyen dul bayanlarla whatsapp tanışma ve sohbet, Haymana sevgili arayan zengin bayanların whatsapp numaraları, Keçiören olgun erkek arkadaş arayan genç bayanlarla sohbet, Polatlı evlenmek için erkek arkadaş arayan olgun bayanların telefon numaraları, Beypazarı olgun erkek arkadaş isteyen üniversiteli kızlarla sohbet, Mamak Suriyeli dul bayanlarla tanışma.!

Merhaba, Adım Gülşen. Ankara’dan Elit Erkek Arkadaş Arıyorum.

Merhaba ismim Gülşen. Ankara  Çankaya’da yaşıyorum. 37 yaşımdayım. Akrep burcu kadınıyım. Boyum 175 ve 55 kiloyum. Bakımlı ve güzel bir bayanım. Dana önce bir evliliğim oldu ve üç yıl sürdü. Sonra ayrıldık. Sanırım evlenip ayrılan çiftlerin birçoğunun boşanma nedeni hep aynı. Özellikle spor yapmayı seviyorum. Hem vücut hem ruh sağlığıma iyi geliyor diyebilirim. Spor benim yaşam tarzım diyebilirim. Evimde beslediğim bit köpegim var. İnsanlarla kaynaşmayı, yeni arkadaşlıklar kurup yeni hikayelerle tanışmayı seviyorum. Her yeni insan yeni bir hayatla buluşturur bizleri. Bu yüzden çok geniş bir arkadaş çevrem var ve oldukça sosyal bir kadınım. Özellikle gece hayatını ve geceleri eğlenmeyi severim. Bu çok sık yapabildiğim birşey değil ama fırsat buldukça yapmaktan, eğlence mekanlarında boy göstermekten keyif alıyorum. Oldukça açıksözlü, ailesine karşı gizlisi saklısı olmayan ve aile bağları kuvvetli, sevdikleri için fedakarlık yapmaktan, onlar için birşeyler yapmaktan mutluluk duyan, kendi halinde, kimsenin eğrisine doğrusuna karışmayan, kavga ve gürültü sevmeyen olgun bir bayanım ve birlikte olacağım kişininde en azından yaş bakımından benden olgun olmasını isterim. 

Şartlar ne olursa olsun her zaman sevdiğim erkeğin yanında olurum. Hani evlenen çiftlerin birbirine verdiği klişe sözler vardır ya, hastalikta ve sağlıkta diye başlayan, işte aşkın ve sevginin tam da bu şekilde yaşanması gerektiğini düşünüyorum. Kısa süreli aşklar benim için aşk bile denemez. Bir kadın aşık olduğu erkeğe ömrünü vermeli, aynı şekilde erkeğinde aynı şekilde ömrünü kadınına adamalıdır. Ankara’da bir hukuk bürosunda avukatlık yapıyorum. Maddi herhangi bir sıkıntım ya da sağlık sorunum yok. Benim için doğru olduğunu düşündüğüm, inandığım, güldüğü zaman dünyamı aydınlatan biriyle tanışırsam dediğim gibi maddi ve manevi herşeyimle evlenmiş olmasak dahi hayatımızı paylaşmak isterim. Bir kadın, kadınlığını nerede ve ne şekilde kullanacağını, dişiliğini nasıl ön plana çıkaracağını ve erkeğini gururlandıracağını bilmelidir.Bu kadın benim derken gurur duymalıdır. O erkeğin de kadına kadınlığını yaşatmalı, kendini erkeğin yanında adeta kraliçe gibi hissetmelidir. Bunları başaracağına inanan elit, eğitimli ve dürüst bir beyefendi varsa, ki mutlaka vardır; mesajını bekliyor olacağım. Ankara ve çevresindeki beylerden kendilerini tanıtmalarını bekliyorum. 

Ankara Olgun ve Dul Bayanların Telefon Numaraları 

Her erkek ve her kadın kendi yaşına, sosyal konumuna, iç güdüsel arzularına göre farklı kişilerden hoşlanır. Bazı erkekler kilolu bayanları daha çekici bulurken bazıları ise daha minyon ve zayıf bayanlardan hoşlanır. Bu her erkekte farklılık gösterir. Bazıları esmer bayanları bazıları ise kumral bir bayanı daha çok çekici bulubilir. Aynı şekilde bir kadında kibar ve nazik bir erkekten hoşlanacağı gibi başka bir kadın ise daha sert görünümlü maço  diye tarif ettiğimiz bir erkeği daha çekici bulabilir. İster Anadolu’nun küçük bir mahallesinde yaşayın isterseniz Ankara gibi metropol bir kentte yaşayın bazen insan kendini yanlız hissedebilir, hayalindeki kişiyi bir türlü bulamayabilir. Çok dar bir sosyal çevrede yaşayan biri herşeyi ile hayalini kurduğu bir kadınla tanışabilirken, çok geniş ortamı olan ve çok sosyal yasayan biri ise yıllarını yanlızlığın karanlığında geçirebilir. 

Her kadın mutlaka bir erkeğin hayalini süsler ancak özellikle ergenlik yaşlarından başlayarak olgun erkeklerin birçoğu her zaman için olgun ve dul bayanları daha çekici bulurlar. Bunun kişiye birbirinden farklı nedenleri olabilir. Olgun bayanların daha fazla arzu ediliyor olmasının kuşkusuz haklı gerekçeleri de vardır. Ancak olgun,dul ve çekici bir bayanın kalbine girmek genç bir bayanın kalbini fethetmekten çoğu zaman daha zordur. Ancak şunu da bilmelisiniz ki bunu başardığınız ve olgun bir bayanın kalbine girdiğiniz zaman o kadın size bir erkeğin yaşamak istediği aşk adına her ne varsa fazlasıyla yaşatabilir. Olgun bir bayan birlikte olduğu daha çok değer verir ve bunu da hissettirir. Genç bir kızla kıyaslayacak olursak olgun bir kadının yanında kendinizin daha doğrusu erkek olmanın gururunu daha çok hissedersiniz. 

Ancak ne var ki çoğu zaman kadının erkeğine aşılamış olduğu bütün bu hisler erkeğin  bir süre sonra aşırı özgüven duymasına neden olur ve artık o erkek kendini istediği her kadını elde edecek değer de hisseder ve kendine bu duyguları yaşayan kadını umursamamaya başlar. Aslında olgun bir kadın zamanla böyle bir durumun olacağını da bilir. Genç bir bayana göre çok daha sabırlıdır. Erkeğin kendisine hakettiği değeri vereceği günü sabırla bekler. Genç bir bayanı değersiz hissettirirseniz sizi defalarca affedebilir ve tekrar ilişkinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Kolay ayrılabilir ve kolay da tekrar bir araya gelebilirsiniz. Ancak olgun bir bayan sizi kolay kolay terketmez. Hatalarınızı size gösterir, sizin yanlışlarınızı uzun süre görmezden gelerek sabreder. Siz erkek olarak bunu anlamaz ve yanlışınızdan dönmezseniz o kadını bir daha görme ihtimaliniz neredeyse yoktur. Kolay kolay gönlünü alamazsınız. Bu yüzden hangi yaştan olursanız olun sizi sevenin değerini bilin. Sevgi kolay bulunan birşey değildir. Sevgi değerinin bilinmediği yerde durmak istemez.!

 

 

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here