
Özellikle genç erkeklerin birçoğunun hayalinde olgun ve dul bir bayanla arkadaşlık kurabilmek vardır. Ergenlik çağından başlayarak gençlik yıllarına kadar hemen her erkek bu hayalle yaşar ve böyle bir aşk yaşamak ister. Olgun ve dul bayanlarla arkadaşlık kurmanın elbette çok cazip tarafları vardır erkeğin ilgisini çeken. Olgun ve dul bir bayanla arkadaşlık kurduğunuz zaman aşkınızı çok daha rahat yaşayabilirsiniz. Çünkü sevgilinizle yaşamak istediğiniz birçok şey olgun ve dul bir kadın için sıradan olabilir ancak genç kızlar için çok sıradışı fantaziler olabilir. Bu yüzden dil bayanlar hayallerinize çok daha yakındır.
💘Merhaba Esra Ben İzmir’den. Yaşım 35 ve Dulum. Olgun Seviyeli Erkek Arkadaş Arıyorum.💘
Herkese selamlar, İzmir Buca’dan Esra ben. 35 yaşımdayım ve ingilizce öğretmeniyim. Esmer bir kadınım. Boyum kilom bit kadına göre ideal diyebilirim. Burada boyum şu kadar, şu kadar kiloyum gibi detaylara çok girmek istemem. Çünkü boyu kilosu yerinde çok yakışıklı birisiyle aynı frekansı tutturamayabiliriz. Ya da tam tersi bir durum yaşar ve aslında aslında hiç hayal etmediğimiz ve bize uzak itici gelen biriyle çok büyük aşk yaşayabiliriz. Bu benim başıma gelen birşey aslında. Eski eşimle iş yerimde tanışmıştık. O da öğretmendi. Tanıştığımız ilk günlerde bana hiçte çekici gelmiyordu.
Onunla sevgili olup hatta ileride evleneceğimi birisi söylese dalga geçer gülerdim. Ama zaman ve kader bizi öyle bir yere savurdu ki, sevgili anlamında bana hayatımın en güzel ve en özel günlerini yaşattı. Ama evlenince aynı mutluluğu bulamadık. Malesef eşim daha doğrusu eski eşim nefsine yenildi ve beni kaybetti, yuvasınıda dağıttı. Üniversite okuyan ve tek derdi kendine maddi destek sağlayacak olan bir erkek arayan bir kıza takıldı ve herşeyi mahvetti. Böyle bir ihanete tabiki göz yumamazdım. Öylede oldu zaten. Geriye dönüp bakmak istemiyorum artık. Bir süre evlilik falanda düşünmüyorum.
Tekrar bir erkeğe evlenecek kadar güvenirmişim bilmiyorum ama şimdilik bu benim için imkansız gibi görünüyor. Çocuğum yok, aslen Diyarbakırlı olduğum için burada ailemden kimsede yok. Yalnız yaşıyorum ama evde en azından bir hayat belirtisi olsun diye beslediğim bir kedim ve balıklarım var. Balıklarım rengarenk onları seyretmeyi çok severim. Yalnız kalıp canım çok sıkıldığında onları seyretmek bana keyif veriyor. Keşke diyorum benimde onlar gibi rengarenk bir hayatım olsa. Bu yüzden buradayım. Hayatıma renk katacak birini arıyorum.
💘Adım Berat.Sporcuyum ve İzmir’de Yaşıyorum.40 Yaş Üstü Olgun Bayan Arkadaş Arıyorum.💘
Merhaba ismim Berat. Dövüş sporları ile ilgileniyorum. Üniversite beden eğitimi mezunuyum ama öğretmen olarak aranamadım.26 yaşımdayım ve İzmir’de yaşıyorum. Aslen Ordulu’yum. Üniversiteyi burada okuduk ve okul bittikten sonrada burdan gitmek istemedim. Burayı yani İzmir’i gerçekten çok sevdim. Bu şehire aşığım diyebilirim. Bem bir kadın için bile aşığım kelimesini bu kadar içten söylediğimi bilmiyorum. Burada özel bir spor salonunda eğitmenlik yapıyorum. Çok fazla bir kazancım yok ama en azından ayakta kalabiliyorum. Yoksa burdan kazandığım hayallerimi yaşamam için gerekenden çok daha az.
Burada çalıştığım spor salonunda kalıyorum. Küçük bir odada kalıyorum. Maddi durumum kendi evime çıkmaya müsait değil. Şu an hayao ettiğimden uzak bir hayat yaşıyorum ama mücadele ederek istediğim hayata kavuşacağını biliyorum. Asla pes etmeyen tuttuğunu koparan bir yapım var. Açık söyleyim kadınlar benim hayatımda önemli bir yere sahip. Hatta aşk ve kadın hayatımın merkezinde diyebilirim. Genç bayanlar bana çekici gelmiyor. Bu yüzden olgun bayanlarla arkadaşlık ediyorum. Çok daha iyi hissediyorum kendimi olgun bir bayanla.
Bana sorarsanız olgun bir bayanla birlikte olmak genç bir erkek için büyük şans. Ben bu konuda şimdiye kadar oldukça şanslı bir erkek oldum. En büyük şansımda üniversitede çalışan olgun ve elit bir bayanla öğrencilik hayatım boyunca yaşadığım aşk oldu. Zaten o yaşadığım ilişkiden sonra olgun bayanların değerini daha iyi anlar oldum. Bana çok güzel günler yaşarmıştı. Yeniden o heyecanı yaşamak isterim. Bu yüzdende olgun elit ve yalnız bir bayanla tanışmak ve güven içerisinde güzel bir birliktelik yaşamak istiyorum. Genç erkeklerden hoşlanan bayanlar yazabilir. Resim bana ait. Görüşmek üzere.
💘Selam,Melike Ben Izmir’den.30 Yaşımdayım ve Dulum.Olgun ve Seviyeli Arkadaş Arıyorum.💘
Merhabalar, 30 yaşımdayım ve arkadaş bulmak için buradayım. Diyetisyenim ve kendi işimi yapıyorum. Mesleğimde kendimi sürekli geliştirmeye çalışıyorum. Bu yüzdende boş zamanlarımı genellikle araştırma yaparak geçiriyorum. Yani anlayacağınız biraz işkolik bir kadınım. Çalışmayı çok seviyorum ama yorulduktan sonra ruhumu okşanıp günün yorgunluğunu bana unuturacak samimi bir arkadaşlığa ihtiyacım var. Birşeye ihtiyacım var demek benim için biraz zor ama bunu buradan itiraf ediyorum. Güçlü bir kadın olduğum için zayıf taraflarımı genellikle kimseye göstermemeye çalışırım.
Bunu hayatımda olan birine asla itiraf edemezdim,bu yüzden buradan anlatabilirdim bütün bunları. Sohbet etmeyi çok severim. Özelikle hayatımda bir sevgilim olduğunda onunla hergün ikindi saatlerinde kahve içmeyi ve sohbet etmeyi çok severim. Hayatta en çok keyif aldığım şeylerden biridir bu. Evliliğim oldu daha önce ama iki yıl kadar sürdü. Her evde tartışmalar falan olur illaki bizim evliliğimizdede sorunlar oldu ama ben birinden şiddet görecek ve buna katlanacak, tahammül edecek bir kadın değilim.
Eski eşim bir tartışmamızda bana vurunca benim için evlilik orada bitti. Çünkü biliyordum ki bunu affetseydim mutlaka devamı hatta daha da fazlası gelecekti. O yüzden yol yakınken fazla uzatmadan bitirmek en doğrusu olacaktı. Belkide bu olayın bende bıraktığı psikolojiden dolayıda olabilir,kibar erkeklerden hoşlanırım. Aklımdan evlilik geçmiyor, sadece arkadaş olup biraz daha hayatıma heyecan katsın istiyorum. Belki tanışmamız sanalda olacak ama ilişkim sanal olsun istemem. İzmir merkezde yaşayan ve kültürlü eğitimli kibar beyler varsa tanışabiliriz.
Bir yanıt bırakın