Dul Bayanlar Berlin

Yurt dışından ve özelliklede Türklerin en yoğun olduğu Berlin’den olgun bir bayanla tanışarak arkadaşlık kurmak ve aşk yaşamak isterseniz bu sayımızda bizlere Berlinden ulaşan dul bayanların ilanlarını bu sayfamızda yayınlıyoruz. Sizde yalnızlığınıza son vermek adına yorum bölümünde kendi ilanınızı oluşturabiliriz. Özellikle Türkiye’de yaşayan ve Almanya’dan dul bayanlarla tanışmak isteyen beyler bu sayfamızda hayalinizdeki kadınla tanışma şansı bulabilirsiniz. Berlin’den bizlere yazarak ilan vermek isteyen yalnız bayanların en güncel ilanları bu sayfamızda bulabilirsiniz. 

💘Selam Funda Ben. Berlinde’yim. 34 Yaş Dulum. Türkiye’den Karizmatik Dürüst Erkek Arıyorum.💘

Merhaba beyler, funda ben Almanya Berlin’den. Ben daha önce 22 yaşımda evlendim ve 3 yıl süren bir evlilikten sonra dul kaldım. O günden sonrada erkekleri hayatımın hep dışında bıraktım ve onlara karşı hep mesafeli durdum. Çünkü hicbir erkeğin beni hak etmediğini düşünüyordum. Aslında sadece erkeklere karşı değil genel olarak herkese karşı biraz mesafeli biriyim. İnsanlarla aşırı samimi olmayı sevmiyorum. Yalnız kendi halinde yaşamayı severim. Hayatımda ne kadar az insan varsa o kadar az sorun oluyor. Bu yüzden çok az kişiyle konuşur sohbet ederim.

Ama yazın Türkiye’ye tatil için geldiğimden işler tam tersine dönüyor ve bu sefer ben hayatıma heyecan katacak bir erkeğin varlığını özlüyorum. Tatil dönemlerinde yalnızlık hiç çekilmiyor. Almanya’da yalnız olmaktan çok memnun ve huzurluyum ama Türkiye’ye gelince illaki hayatımda birine ihtiyaç duyuyorum.Ben aslen Rizeli’yim. Burada evliliğimden olan kızımla beraber yaşıyoruz. Kızımla daha çok arkadaş gibi olmayı ve oni şekilde yetiştirmeyi çok isterim ve bunun için uğraşıyorum. Yeniden ikinci bir evliliğe karşı çok soğuk bakıyorum. Hayatımın sonuna kadar yalnız duramam belki ama evliliğin hiç bana göre olmadığını gördükten sonra, yeniden bir maceraya atılmak istemem.

Türkiye’ye geldiğim zaman tatilin çoğunu İzmir’de geçiriyorum. Bu yüzdende İzmirli dürüst ve karizmatik bir erkekle tanışarak tatil amaclı arkadaşlık arıyorum. Yaz gelene kadar telefonda falan  konuşur biraz karşılıklı alışırız birbirimize. Türkiye’ye geldiğim zaman o ilk tanışma anlarını çok sevmiyorum. O tutukluğu ürkekliği yaşamak istemiyorum. Zaten zaman çok hızlı geçiyor. Tatil ne zaman başladı ne zaman bitti anlamıyorum bile çoğu  zaman. Düzgün birini bulmak ve uzun süren bir arkadaşlığı yaşamak istiyorum. İzmirli beyler bana yazabilirler.

💘Selam, İsmim Sevinç. Berlin’de Dul Bayanım. Mersin’den Evlilik İçin Erkek Arıyorum.💘

Merhabalar, nasılsınız. Aslen Mersinliyiz ve yaz aylarında memleketimde oluyurum yaklaşık 3 haftam falan orada geçiyor. Bütün bir yıl çalıştıktan sonra üstelik birde kendi ülkemde olmanın verdiği heyecanla gezmeyi çok seviyorum. Ama tabi yalnız gezmek çok can sıkıcı olabiliyor bazen. Kalabalık bir ailem var gerçi onlar bana yalnızlığı çok hissettirmezler ama yinede aşık olmak ve birine aşkla bakmak, aşkla dokunmak çok farklı bir his. O heyacanı çok seviyorum aslında ama malesef insanlar o kadar kötü kalpli olmuşlar ki aşık olmaya bile korkar olmuşuz.

Hayatımıza bir erkek girecek diye tereddüt eder olduk. Ben 29 yaşımdayım ama erken yaşta evlenip dul kaldım. Evlendikten sonra eşim gece hayatına çok düşkün oldu ve beni artık neredeyse gözü dahi görmüyordu. Bir süre sabrettim tabiki ama iş şiddet ve hakarete dönünce boşandım. Aile bağlarımız çok kuvvetlidir bizim. Şu an artık ben evlenmek istesem babamı buna razı etmem çok zor. Çünkü babam bana çok düşkün ve ilk evliliğimde yaşadıklarımdan sonra artık beni hiçbir erkeğe güvenmez ve evlenmeme izin vermez. Bende zaten evlilik düşkünü değilim ama geleceği düşündüğüm zaman ne kadar heves etmesem bile yeniden bir evlilik yapmak ve hiç değilse bile bir evlat sahibi olmayı çok istiyorum.

Bugün ailem benimle ama onlar her zaman olmayacaklar bunu biliyorum. Bu yüzden uzun yıllar sonrasını bugünden düşünmek ve planlamak zorundayım. Almanya’da yaşamayan birini özellikle istiyorum çünkü burada yetişen erkekler çok eğlence düşkünü oluyor. Eğlenmek hepimizin hakkı tabi ama ben ne yapacaksam ne şekilde eğleneceksem bunu eşimle yapmak isterim. Eğitimli, düşünceli ve düzgün karakterli 30-35 yaş arası Berlin’de yaşayabilecek biriyle yeniden evlilik düşünüyorum. Ciddi beyler yazsın.

💘Selam. Berna Ben Berlin’den.40 Yaş Sarışın Dul Kadınım. İstanbul’dan Genç Partner Arıyorum.💘

Selamlar, Berna ben Almanya Berlin’den katıldım sizlere. Sarışın özgürlüğüne düşkün kafasına göre yaşamayı seven, sorumluluk olmaktan hoşlanmayan dul bir kadınım. Terazi burcuyum. Hafif balıketli arzulu ve arzularını karşısındaki kişiye hissettirebilen biriyim. Sigara  ve ortama göre alkol alan biriyim. Eski eşimle evlenirken her anlamda uyumlu bir çift olmuştuk. Eşimle beraber gezer eğlenir beraber alkol alır eğlenirdik. Ancak eşim bir anda bu yaşam tarzını bırakarak daha muhafazakar birisi oldu. İki ayrı dünya iki ayrı kutup gibi olmuştuk. O çok dindar bir hayatı seçti ama onu suçlayamam. Sonuçta bu onun tercihi ve benim gibi yaşamak zorunda değil.

Bende onun gibi yaşamak zorunda değilim. Yollarımızı medeni bir şekilde ayrıldık çünkü bizim artık yan yana duracak birbirimize benzeyen hiçbir tarafımız kalmamıştı. Bir oğlum ve birde kızım var. Her ikiside benimle beraber yaşıyorlar. Benim burada olma amacım en azından Türkiye’ye geldiğim zaman benimle ilgilecek beni yalnız bırakmayacak ve İstanbul’da yaşayan genç birine ihtiyacım var. Genç birini istiyorum çünkü bu hem içinden gelen bir his hemde ben gençlerle daha iyi anlaşıp daha iyi uyum sağlayabiliyorum. 30 yaş civarı ve bana tatil boyunca eşlik edebilecek özgür beyler, mesaj bırakın tanışalım.

Anahtar Kelimeler:

https://islamisayfalar com/dul-bayanlar-berlin/,

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*