
Öğretmenim, Evlilik Amaçlı Memur Erkekle Tanışmak İstiyorum.
Merhaba ismim İlayda. İstanbul’da yaşıyorum ve burada öğretmenlik yapıyorum. Babam Rus fakat annem bir Türk. Şu an ailem Rusya’da bazen Türkiye’ye geliyorlar. Ben Türkiye’yi çok sevdiğim için burada kalmayı tercih ettim. İstanbul Sefaköy’de özel bir okulda öğretmenlik yapıyorum. 32 yaşındayım sarışın bakımlı biriyim. Evlenmeyi düşünüyorum. Beni tanımayan birisi dahi ailemden yana tamamen Türk olmadığımı anlayabiliyor. Evlilik konusunda o yüzden biraz sıkıntı yaşıyorum. Arkadaş olmak sevgili olmak ve flört ederken benim yabancı olmamı hiç sorun etmiyorlar fakat evlenmeye gelince bu konuda ön yargılı davranıyorlar.
Artık yaş olarak ve psikolojik olarak evlilik yaşımın geldiğini düşünüyorum ve evliliği her geçen gün daha çok istiyorum. Sanırım bu birazda yaşla alakalı bir durum. Yaşım ilerledikçe kendimi daha kadınsı hissediyorum ve anne olmak istiyorum. Doğruyu söylemek gerekirse çok fazla yemek yapmasını bilmiyorum. Sadece birkaç çeşit yemek yapabilirim. Şimdiye kadar yalnız yaşadığım için evde yemek yapmaya gerek duymadım, genellikle dışarıdan yiyorum. Evlendikten sonra bu konularda belki biraz daha ilerleyebilir, kendimi geliştirebilirim. Fakat şu anda çok fazla bir şey bilmiyorum yemek çeşitlerinden. Eğlenmeyi gezmeyi falan severim ama çok fazla sosyal birisi değilim çünkü çok az arkadaşım var. Onlarlada sürekli görüşmüyorum.
Her zaman görüştüğüm hiçbir arkadaşım yok hayattada bu yüzden biraz kendimi yalnız hissediyorum. Ailem zaten uzakta onları yılda sadece bir iki kez görebiliyorum. Bütün bunlar düşününce benim için en doğrusu galiba evlenmek ve aile kurmak. İstanbul dışında farklı bir yerde yaşamayı düşünmüyorum. Belki İzmir’de olabilir. Bu yüzden sadece İstanbul ve İzmir’de yaşayan kişilerin evlilik amaçlı kendilerini tanıtmalarını bekliyorum. Ancak dediğim gibi ben tamamen Türk değilim ve bu konularda anlayışlı modern düşünen, düzgün karakterli birini arıyorum. Bunu sorun edecek kişiler yazmasınlar lütfen.
Evlenmek İsteyen Öğretmen Bayanların Whatsapp Numaraları ve Sohbet
Değerli islamisayfalar.com ziyaretçileri, sitemize her meslek grubundan çok sayıda evlilik ve arkadaşlık ilanı gelmektedir. Bizlere ulaşan ilanları kategorize ederek yayınlıyoruz ve bu yüzdende bu sayfamızda sadece öğretmenlik yapan ve evlenmek için eş adayı arayan ya da evlilik amacıyla arkadaşlık kurmak isteyen bayanların ilanlarına yer veriyoruz. Tamamen gerçek profillerden oluşan bu ilanlar sayesinde birçok kişinin evlenerek güzel bir yuva kurduklarını ve hayatımızın en güzel anlarından biri olan evlilik yaşadıklarını biliyoruz. Birçoğumuz için sadece hayal olan evlilik emin olun bir gün sizler içinde gerçek olabilir. Bunun için yapmanız gereken kendi ilanınızı oluşturmak ya da mevcut ilanlara mesaj yazmanız olacaktır. Güvenli bir ortamda tanışıp sohbet ederek mutlu bir evlilik kurmanızı diliyoruz.
Selam. Bursa’da Öğretmenin. Evlilik Amaçlı Arkadaş İstiyorum.
Herkese selamlar arkadaşlar. Bursa’dan katılıyorum ismim Selma, 39 yaşındayım ve evlenmeyi istiyorum. Çevrende bu amaçla istediğim gibi birini bulamadım. Sosyal çevremde biriyle tanışmak ve evlenmeyi daha çok isterdim. Çünkü sanal ortamda tanışmak beni biraz tedirgin ediyor. Sonuçta hiç tanımadığım birini hayatıma alıyorum ve bu bana biraz riskli geliyor. Fakat her şeye rağmen buraya evlilik ilanı yazmak istedim. Yaşım biraz ilerlemiş olmasına rağmen ilk evliliğimi yapacağım. Sarışın balık etli kova burcu kadınıyım. Bursa’dan evlilik düşünen beyler varsa arkadaş olarak evlilik yolunda ilerleyebiliriz.
Bursa merkezde kamuya ait bir okulda sınıf öğretmenliği yapıyorum. Sınıf öğretmenliği yapmak branş öğretmenlerine göre biraz daha zor oluyor. Küçük çocuklarla uğraşmak bazı yönlerden çok daha yorucu geliyor. Boyum 1.72 ve 68 kiloyum, biraz iri ve mavi gözlerim var, açık giyiniyorum fakat dekolte giymeyi sevmiyorum. Tabi ki her kadın dikkat çekmeyi ilgi görmeyi sever fakat dekolte giyinerek ilgi çekmektense hiç ilgi görmemeyi tercih ederim. Çünkü zaten dekolteden yola çıkarak bana gelen kişinin niyetide sadece flört etmek olacaktır.
Bu yüzden beni her yönümle ve bu halimle kabullenecek birini tanımak isterim. Aslında ben evlenmeyi çok uzun yıllardır istiyorum fakat bir türlü bunu başaramadım. Niyetinin ciddi ve evlenmek olduğunu söyleyerek bana yaklaşan erkekler bir süre sonra benden uzaklaştılar. Galiba bu konuda biraz saf davrandım ama artık erkekleri daha iyi tanıyabiliyorum. Kim samimi, kim başka amaçlar için yalan söylüyor bunu anlayabiliyorum. Lütfen sadece samimi olan ve evlilik düşünen kişiler yazsınlar.
Evlenmek İsteyen Öğretmen Bayanlarla Tanışma ve Sohbet
Evlenmek isteyen 40 yaş üstü bayan öğretmenlerle tanışma. Evlilik amaçlı arkadaş arayan bayan öğretmenlerin telefon numaraları ve WhatsApp sohbet. Evlenmek için olgun ve zengin erkek arayan genç ve güzel öğretmenlerle ücretsiz sohbet. Evlenmek için sevgili isteyen bayan öğretmenlerin sosyal medya hesapları ve fotoğrafları. İstanbul evlenmek için erkek arayan bayan öğretmenlerin evlilik ilanları. Bursa’dan evlenmek isteyen bayan öğretmenlerle tanışma ve sohbet. Adana evlenmek için erkek arkadaş arayan emekli bayan öğretmenlerle tanışma.
Emekli Dul Öğretmenim. Hayat Arkadaşı Arıyorum.
Adana’dan herkese merhaba arkadaşlar. İsmim Duygu, 58 yaşındayım ve öğretmen emeklisiyim. Meslek hayatımın ilk yıllarında bir evlilik yapmıştım fakat fazla uzun sürmedi. O günden sonrada evliliği bir daha düşünmedim, ta ki yakın zamana kadar. Ama artık yeniden bir evlilik yaparak hayatının sonuna kadar huzurla yaşayabileceğim bir yuvam olsun istiyorum. Gençliğimde sarışın, mavi gözlü çok güzel bir kadındım. Yaşıma göre ve hatta yaşıtlarıma göre belki hala çekici bir kadın olabilirim. Elimden geldiğince kendime dikkat etmeye sağlıklı yaşamaya ve bakımlı bir kadın olmaya çalışıyorum.
Meslek hayatım devam ederken yalnız olmak ve bekar olmak çoğu zaman aklıma dahi gelmiyordu ve beni etkilemiyordu. Fakat emekli olduktan sonra sanki bir boşluğa düşmüşüm gibi bir hisse kapıldım. Anne babamıda kaybettikten sonra hayatta bana destek olabilecek ailem gibi görebileceğim hiç kimsem kalmadı. Sanırım şu an içimdeki en büyük eksiklik ailemden hiç kimsenin kalmamış olması. İnsanın ailesi olarak görebileceği hiç kimsesinin olmaması ne kadar zor ve sıkıcı bir durum bilemezsiniz. Hayvanları seviyorum ve evimde beslediğim küçük bir köpeğim var. Hayvanlarla sorunları olmayan bir eş adayı arıyorum. Köpeğimle çok uzun zamandır birlikte yaşıyorum ve onu kaybetmek istemem.
Tanışıp evleneceğim kişi beni ne kadar kabullenecekse onuda aynı şekilde kabullenebilmelidir. Benim yaşımda birisi için evlilik ilanı vermek kolay olmadı fakat buna mecbur kaldım. Şu an o kadar yalnız ve o kadar çok sıkılıyorum ki bir an önce yaşıma uygun dürüst birini bulmak hiç değilse arkadaşlık yapmak isterim. İlk zamanlar zaten arkadaş kalmak ve birbirimizi tanımak zorundayız. Sanal ortamda tanışıyor olmanın risklerini göze almak zorundaydım eğer mutlu olmak ve bir ailemin olmasını istiyorsan şu an buna kendimi mecbur hissettiğim için buradayım. Umarım karşıma dürüst ve iyi niyetli 50 ve 60 yaş arası dürüst bir beyefendi çıkar ve aile olabiliriz.
Bir yanıt bırakın