Nasıl Bayan Arkadaş Bulurum?

Kendinize bir kız arkadaş, sevgili, aşk, partner adına ne derseniz deyin bulmak istiyor fakat başarılı olamıyormusunuz. Elbette her zaman şans yanımızda olmayabilir. Hepimiz bazen çevremize baktığımızda çok güzel bir bayanın yanında, ona göre biraz daha vasat birini görüp şaşırdığımız zamanlar olmuştur. Emin olun burada yakışıklı olmak çokta önemli değildir. İstisnalar vardır mutlaka, sevgilim yakışıklı olsun diyerek sadece tipine göre değer veren bayanlar mutlaka vardır ama bunların sayısı çok azdır.

Herşeyden önce hoşlandığınız kadının nelere önem verdiğini bilmeniz gerekir. Ama ben çok yanlızım ve bir kız arkadaşım olmasına çok ihtiyacım ve bu yanlızlıktan kurtulmak istiyorum fakat ortam bulamıyorum diyorsanız, sanal dünya sizin için biçilmiş kaftan diyebilirim. Çünkü  emin olun sanal dünyada sizden kendini çok daha yanlız hisseden ve erkek arkadaş arayan bayanların sayısı zannettiğinizden çok daha fazla. Bu yüzyılda artık partner bulmak ortamlara girmeniz ve gece hayatına karışmanız, barlarda cafelerde boy göstermenize gerek yok. İslamisayfalar.com olarak Türkiye’nin her yerinden arkadaş arayan bay ve bayanları aynı platformda buruşturuyoruz. Yorum bölümünde sizde kendinizi tanıtarak arkadaş bulabilirsiniz.

Selam,Ankara’dan Olgun Erkek Arıyorum. 

Merhaba Ankara’dan katılıyorum. İsmim Suzan ve 50 yaşımdayım. Öğretmenlik yapıyorum. Hiç evlenmemiş bekar bir kadınım ve yanlız yaşıyorum. Evliliğe hiç bir zaman sıcak bakmadım. İçimden gelmedi desem daha doğru olur sanırım. Hayatıma aldığım, almak isteyipte alamadığım erkekler olmuştur tabi ama son iki yıldır kendimi çok yanlız adeta terkedilmiş, virane olmuş yıkık bir şehir gibi hissediyorum. Hayatımda heyecan adına hiçbirşey yok ve bu durum beni her geçen gün hayattan daha çok koparmaya başladı. Sevgi olmadan, aşkın heyecanına kendimi kaptırmadan, ne paranın kıymeti var ne de sahip okuduklarımın bir kıymeti kalıyor. Bütün bunların bir işe yaraması için illaki hayalini kurduğun, aklını başından alan birinin olması gerekiyormuş. Yaşım gereği sanal ortama karşı biraz önyargım vardı ama  biraz araştırınca gördüm ki ben geç bile kalmışım. Bizim zamanımızdaki tanışmalar yetini internet ortamına bırakmış.

Zamana ayak uydurmak gerek tabi. Bende bu yüzden buradayım. Beni heyecanlandıracak birini burada bulursam mutlu olurum. Sabırlı biri değilim. Olayları ve olmasını istediklerimi zamana bırakmak beni mutsuz eder. O yüzden buradaki profilleri incelemektense kendime ait bir ilanın olsun istedim. Benden yaşlı birini istemiyorum. Zengin falan olmasına da gerek yok. Maddi konuları ben hallederim. Yeterki güvendiğim birisi olsun. Çok fazla birşey istemiyorum aslında. Kendi halimizde küçük şeylerle mutlu olmayı başaracağımız beni eğlendirebilen düzgün birisi olsun hepsi bu istediğimin. Ankara dışından yazmayın. Uzaktan aşkın olmadığını defalarca tecrübe ettim. Yeniden kendimi yormak istemiyorum. Ankara’dan uygun beyler yazarsa tanışabiliriz.

Selam, Antalya’dan Genç Partner Arıyorum.

Merhaba Rus asıllı bir kadınım. Antalya merkezde yanlız yaşıyorum. Yaşım 58 ve hafif balıketli, kendine çok özen gösteren dul bir bayanım. Eski eşim bir Türk’tü ve yaklaşık 5 yıl evli kaldım. Sonrasında zaten uyuşmazlıklar arttı ve ayrıldık. Aslında daha en başından birçok konuda sorun olduğunu anlıyordum ama bunların üstesinden birlikte geliriz diye düşünüyordum. Eşimle Moskova’da tanışmıştık. Sonrasında birbirimizi sevdik ve evlendik. Şimdiki düşüncem olsa onunla asla evlenmezdim ama sadece beraber yaşamayı kabul ederdim. Artık evlilik bir bakıma çağ dışı kalmaya başladı. Boşandıktan sonra burada bir turizm firmasında çalışmaya başladım. İyi bir gelirim var diyebilirim. Almanca,Rusça ve Türkçeyi çok iyi konuşabilirim. Sıcakkanlı canayakın birisi olduğum için ınsanlarla kolay arkadaş olabilirim. Bu yüzden çevrem ve arkadaşlarım çok geniştir.

Etrafımdan birileri ile ilişki kurabilirdim ama daha farklı birşeyler yapmak istedim. Sanal ortamda tanışmak, yüzyüze birini tanımaktan daha heyecan verici geliyor bana. Hiç girmediğim birinin yüzünün nasıl olduğunu, boyunu kilosunu,nasırl biri olduğunu en önemlisi kokusunu merak ederim. Karşımda gördüğüm ve tanıştığım birisi ise zaten herşeyi ile karşımda olduğu için merak edilecek fazla birşeyi yoktur. İşte görmediğim  birine duyduğum bu ilgi ve merak beni baştan çıkarıyor. Size saçma gelebilir belki ama bana daha keyifli ve eğlenceli geliyor sanaldan tanışmak. Sadece Antalya olması şart değil, çekici ve eğlenceli olduğuna inanan, kendine güvenen, öz güveni yüksek herkes yazabilir. Uzak mesafe sizin için sorun değilse ben sorun etmem. Ama tanışıp hoşlandığımda yarı yolda bırakılmak istemem. Yanıma gelebilecek kişiler yazsın sadece.

Nasıl Olgun Bayan Arkadaş Bulabilirim?

Günümüz iletişim imkanlarında olgun bir sevgili arıyor ama bulamıyorum gibi bir durumunuz varsa, biryerlerde mutlaka bir sorun vardır. Çünkü artık istediğiniz herhangi birine ulaşmak oldukça kolay.  Artık o kişi ile tanışmak ve konuşmak için büyük emekler vermenize gerek yok. Benim hiç sosyal çevrem yok bir bayanla tanışacak gibi bir durumdaysanız eğer, hiç kafanıza takacak bir durum yok ortada çünkü artık biriyle tanışmak için sosyal bir çevrenizin olmasına da hiç gerek yok. Sosyal medya veya sanal ortamdaki arkadaşlık ve sohbet siteleri ile nerede olursanız olun yakınınızda bulunan olgun bayanlarla kolaylıkla tanışabilirsiniz. İslamisayfalar.com olarak bu bloğumuz ile sizleri güvenli bir ortamda hiçbir ticari kaygı gütmeden bir araya getirdik. Sitemizin ana sayfasında ilanınızın yer almasını isterseniz yorum bölümünde kendinizi tanıtarak daha çok kişinin size ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Selam, Adana’dan Seviyeli ve Olgun Beyleri Bekliyorum. 

Merhaba Adana’dan Sude ben. Muhasebecilik yapıyorum. Üniversite muhasebe bölümü mezunuyum. Uzun uğraşlar sonunda kendi ofisimi açtım. Hiç evlenmedim, bekarım. Çok fazla sosyal biri değilim. Sadece hafta sonları birşeyler yapmaya çalışıyorum ama artık o da keyif vermemeye başladı. Her zamanki kişilerle aynı şeyleri yapmaktan bir hayli sıkıldım. Dahua farklı kişiler farklı ortamlar istiyorum. Genelde durgun sakin biriyim ama her ortama ayak uydurabilirim. Yanında olmaktan keyif aldığım ve güvendiğim biri ile her şeyi yaparım. İnternette dolaşırken tesadüfen kendimi burada buldum. Güzel arkadaşlıklar ve dostluklar bulmayı ümit ediyorum. İllaki sevgili olalım galan diye bir düşüncem yok. O da olabilir elbette ama bunu şimdiden belirleyemeyiz. Tanıştıktan sonra muhabbet nasıl ilerler, birbirimize be kadar güvenebiliriz, duygusal bir bağ olur mu bütün bunları zaman gösterir.

36 yaşımda esmer bir kadınım. Hayatım hep çalışmakla mücadele etmekle geçti. Hem lisede hem üniversitede bir yandan okumak diğer yandan çalışmak zorunda kaldım. Sürekli bir mücadelenin içinde olunca aşka falan ayıracak ne zaman oldu ne de o gücü kendimde bulabildim. Şimdi çok şükür birçok şeye sahibim ama sevgisiz yaşamanın ne kadar zor olduğunu şimdilerde anlıyorum. Herşeye sahip olsamda bunları paylaşacak birisi olmayınca hayat anlamsız geliyor. Küçük yaştan bu yana hep çalıştım çabaladım. Artık birazda keyfini sürmek hayattan zevk almak istiyorum. İtiraf edeyim birazda korkuyorum. Çocukluk aşkları dışında hiç duygusal ilişkim olmadı. Düzgün efendi hoşgörülü birisi karşıma çıkarsa uzun bir aşk yaşamak istiyorum. Adana ve yakın illerden olabilir.

Selam, İzmir’den Olgun ve Elit Erkekleri Bekliyorum. 

Merhaba adım Ferhunde, İzmir’den katılıyorum buraya.  Yaşımı hiç sormayın o konu bende biraz sıkıntı o yüzden kendime bile söylemek istemiyorum. Resimde ne görüyorsanız o yaşta, dul biriyim. Şimdiden bilmenizde fayda var beyler, çok koca eskittim. Zor biriyim O yüzden beni bırakıp gidenlere kızmıyorum. Bana sabretmek katlanmak biraz zordurzordur. Kabul ediyorum hiç olmayacak zamanda akla hayale gelmeyecek şeyler isterim. Buda benimle olanları zorluyor. Gülü seven dikenine katlanacak artık, bu saatten sonra kendimi değiştiremem. Kafama nasıl esiyorsa öyle yaşıyorum iste. İşine gelmeyen gider, gidiyorda zaten.

Benimle olmak isteyen kişi sıradan biri olamaz. Beni etkilemeyi başarması gerekir. Kolay etkilenen biride değilim. Yorumlara bakıyorum da beyler, isminizi telefon numaranızı yazarak aşk arıyorsanız, hiç bir kadın buna tav olmaz,ben zaten hiç olmam. Daha etkileyici şeyler deneseniz iyi edersiniz. Yani Eğer sadece isminizi yazarak bayanların ilgisini çektiğinizi düşünüyorsanız, ya sizin içiniz bitmiş ya da kadınları hiç tanımıyorsunuz. Daha heyecan verici birşeyler yazın ve daha yaratıcı olmaya bakın lütfen. Benim resmimin altına sadece isim ve numara yazacak beyler yorum yapmasın mümkünse. Çok konuşan erkekleri hoş bulmuyorum. Biraz daha ağır başlı ve öz güveni yüksek beyler tercihim. 40-45 yaş arası İzmir’de ikamet eden beyler yorum yapın ben size ulaşırım.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*