Türkiye’nin en güvenilir sohbet arkadaşlık ve eğlence bloğumuza hoşgeldiniz. Sitemizin tüm hizmetleri ücretsizdir ve üyelik gerektirmez.!
Sanalda aşk yaşamak isteyen bayanlarla tanışma, Sanalda tanışmak ve sonrasında reel aşk yaşamak isteyen erkekler ve bayanlar, Arkadaşlık siteleri ve sohbet odaları, Online sohbet siteleri, Mobil chat sitelerinde aşk yaşamak isteyenler, Sanal aşk yaşamak isteyen 40 yaş olgun bayan numaraları, Sanalda tanışmak ve evlenmek isteyen 60 yaş emekli bayanlarla sohbet..
Günümüz dünyasında herşey o kadar sanal oldu ki yaşam şeklimiz herşeyi ile o kadar değişti ki hangisi sanal hangisi gerçek birbirine girmiş durumda. Ancak bu bazı duyguları eksik yaşamaya neden olsada çok büyük kolaylıklar sunduğu inkar edilemez. Her nerede olursanız olun cep telefonunuzdan herhangi bir arkadaşlık ve sohbet sitesine girerek isterseniz sosyal arkadaşlıklar kurabilir, sohbet ederek güzel vakit geçirebilir yada aradığınız aşkla tanışma şansı bulabilirsiniz.
Sanalda Aşk Gerçeğe Dönüşebilir Mi?
Sanal da aşk olması karşılaştığınız insanın karakterine göre değişir, yani bu devirde kimseye güvenemiyoruz ,belki hesap fake olabilir diye bile düşünüyoruz.
Sanal da bize yazan ya da karşılaştığımız insanlar da ilk korkuyor insan konuşmaya güvensiz.Çünkü kim olsa korkar tedirgin olur ilk başlarda samimi gelmez öylesine konuşursun zaten fake hesap olanlar kendilerini başta belli ediyorlar.
Konuşma başlar tanışılır insan tatmin olmayınca Acaba oynatılıyor muyum, bu kim, benden ne istiyor falan diye düşünmeye başlar. O biter başkası başlar hep yazan olur bazılarıyla konuşmak istemezsin cevap vermezsin ama biri sana öyle bir mesaj atar ki merak edersin, konuşmak ,tanımak istersin.Sana neden böyle bir şey yazdı ne kadar da romantik ay kaleyi içten fethetmeye çalışıyor resmen biz kızlar iki güzel romantik lafa kalabiliyoruz.
Bazen boşluğumuza falan denk geliyor. Ama olacak ya işte her türlü oluyor seni buluyor. Sanal da sana öyle bir cümle kurar sen kendini güzel hissedersin konuşmaya başlarsın ,bi süre tanışma flört vs. bi bakarsın karşı da ki çok düşünceli seni merak ediyor, seni istiyor, hep seninle konuşuyor seninle hayalleri var. Ama sen istemiyorsun ilk başlar da tedirgin oluyorsun güvenmiyorsun.Ee sonra aynı şehir de isek görüşmeliyiz tabi görüştün gördün.Sonra noldu pat adam sana aşık nerden çıktı ,şimdi bu birbirimizi ne kadar tanıyoruz ki ne kadar vakit geçirdik ki hiç bir fikrimiz yok birbirimiz hakkın da .Aşk böyle bir şey mi acaba illa bir şey bilmene onu tanımış olmana gerek yok mu bir anda mi ilk görüşte aşk mı bu ?
Sanal da aşk da böyle oluyor demek ki görmeden de aşık olabiliyor. İnsan dokunmadan ,gözlerinin içine bakmadan ,sarılmadan, elini tutmadan? gözlerinin içine bakmadan da aşık olabiliyor.İnsan zaten aşk kavramı çok farklı nedir ki aşk? neye aşık olursun, o insanın neyine, karakterine mi tavrına mi sana davranışına mı sana olan ilgisine mi güzelliğine mi sohbetine mi konuşmasına mı neye işte aşk burda oluyor sebebi yok aşkın aşk her şeyi barındırıyor.
Sanal Aşklarda Güvenin Önemi
İçinde her şeyine aşık oluyorsun o kim olursa olsun umrun da değil, belki kötü huyları var belki senin sevmediğin bazı yanları var ama bunları düşünmüyorsun, hiç öylece pat diye oluveriyorsun.Ee noldu şimdi ?Sanal da tanıştık ,sohbet ettik ,saatlerce tanıdık bildik, olan oldu sonra bağlandık ,alıştık birbirimize. Sanal alemin de böyle kötü huyu var işte bağlıyor kendini orda sohbet etmek hoşuna gidiyor insanın. Sanki yan yanaymışsın gibi hayal ediyorsun, gidiyor gittiği yere kadar bazı insalar çok iyi yapıyor sanal da uzaktan uzağa takılmayı (ben yapamam mesela )sevdiğim insan yanımda olsun, istediğim de görüşüyüm, isterim sanal da tanıştın üstelik bi de aynı şehir de değilsen bir de sevdiyseniz birbirinizi bitti işte herkes yapamaz.Öyle yapabilen insanlar var helal olsun valla, evlenen falan da oluyor ben daha yıllardır tanıdığım gördüğüm adama güvenemiyorum, neden ? çünkü bende onunla sanal da tanıştım .
Bence temelin de bu sorun yatıyor ,hadi dışarıda bir yerde birbirimizi görüp vurulsak neyse ama sanal da nasıl vurulacaksin ki sanki bir liste var seçiyor ve o şanslı kişi benim piyango bana vurdu gibi sanal da bazen samimiyetsiz geliyor. İlişkiler bence sanal da olan aşk gerçek değil sanal aşk adı üstün de sanal da olan sanal da kalır,bir insanı dışarı da görüp beğenmek, ona o an da vurulmak daha gerçek daha samimi sen benim bi fotografimla bana yazmayı tercih edemezsin yani samimiyetsiz.Ee neymiş güzel kızsın! saol kardeş zaten bide şu olay var ben dış güzelliğe değil ,iç güzelliğe önem veririm olayi bu sanal da daha çok güzel fotoğraflı kızları ya da erkekleri neyse seçiyorlar ,ona göre yazıyorlar ama sorsan iç güzellik önemli ,evet dostum evet öyle iç güzellik tabi dürüst olalım. Herkes ilk başta dış güzelliğe bakar sanal da öyle bakıyorsun fotoğraflara “aa iyiymiş” diyip takip edip, mesaj atıyorsun.Bu böyledir değişmez yani sonuç olarak.
Sanal da aşk falan hikaye hele bu devirde bu zaman da yok yani aşık olacağınız insanı bile seçmelisiniz artık.Sonra olan size oluyor tanımak ,vakit geçirmek ,gözlerinin içine bakabilmek daha önemli. Aşık olurken bile kırk kere düşünün yani insan altından kalkamıyor, bazen zor oluyor unutmak.Bence aşık olduğum kişiyi de hiç bir zaman unutamazsın ve hayatında sadece bir kere aşık olursun bu da sanal da olmasın demi çocuklarımıza anlatabilecegimiz samimi aşklar olsun düşünsenize anlatıyorsun biz işte sanal da tanıştık, aşık olduk ,evlendik.Gerçi artık teknoloji devri her şey olabilir tabi ama sanal da aşk olmaz.
Bir yanıt bırakın