Üye olmadan sevgili bulma ve arkadaşlik

SİZDEN GELENLER..

” Merhaba islamisayfalar.com okuyucularım, bugün diğer günlerden daha farklı olarak çok eski günlerime İlk aşkım ilk mektubuma döneceğim.Bundan yaklaşık 20 yıl evvel bir Haziran günü ve yaz tatili başladığı için platonik sevgilim köye gelmişti, ben için bahar yeni gelmiş gibi yüreğimde çiçekler açmıştı. Ve onu görmek için sürekli kapılarının önünden geçiyor dikkatini üzerime çekmeye çalışıyordum.saclarim jöleli pantolon hafif geniş paça ve yine o meşhur koku limon kolonyası. Yine ilk sabahın erken saatinde onun evinin etrafında dolanırken kendi kendime birşeyler yapmalıyım diyordum ve aklıma mektup yazmak geldi.pembe renkli zarfım ve içi kalp dolu kağıt hazırdı ancak ne yazacağım hakkında en ufak bir bilgim yoktu. Yüreğimde o kadar sözcük varken kaleme dökülen hiç bir şey yoktu.

Günler geceleri, geceler günleri kovalı ve tatilleri bitip şehire dönme vakitleri yaklaşmıştı. Beni iyice korku ve heyecan sardı ve gecenin bir vakti tamda dolunay varken içine o kadar o kızı anlatan sözler geldi. Başladım döktürmeye neler yazdım neler ben bile inanmadim. Sıra geldi en zor ve meşakkatli şeye. Oda neydi mektubu kıza vermeye, uzun uzun düşündüm ve aklıma bir fikir geldi. Kız kardeşime durumu anlattım kız kardeşim durumu kabul etmedi . Ve aklıma bana verdiği sır geldi. Ve eğer mektubu vermezsen seni annene derim dedim. Kız kardeşimde korktuğu için o mektubu kıza vereceğini söyledi ve ben çok heyecan ve korku ile beklemeye başladım.Kız kardeşim mektubu verdi ve artık nasıl bir cevap gelecek diye beklemek o kadar zor, ve endişeli ki anlatamam. Geceleri uyuyamaz oldum heyecandan yerimde duramıyordum.Ama günler geçiyor ancak mektupla ilgili hiç tepki gelmiyordu ve şehire dönme vakti gelmişti. Ve gittiler bense hayallerim kabusa döndü.

Aradan çok zaman geçince iyice unutma durumunda kalmak üzereyim. Ve okullar açıldı ve ders yükü omuzlarımda idi. Okula gidip geliyor derslerimi yapıyordum. Yine birgün okula gitmek üzereyken postacı bizim sokağa girdi. Aklıma gelen başıma geldi. Mektup bana gelmişti. Akşamı iple çekiyordum nihayet eve geldim. Annemden mektubu istedim ve odama geçtim ve okumaya başladım. Her satırda dahada heyecanım atıyordu. Ve karşılıksız olmadığını anladım. Ve artık benimde bir sevgilim vardı. Bundan sonra yaz gelene kadar mektup ile aşk yaşamaya başlamıştık. İçimde biriktirdiğim ne varsa hepsini yazıp gönderiyordum. O da bana aynı şekilde yazıyordu. Kış bitti ve yaza az kalmıştı . Ve ilk buluşma ya az kalmıştı. Ve kalbim duracak gibi oluyordu.Okullar kapandı ve heyecan zirve yapmıştı taki son mektubu alana kadar. Meğer bu yaz değişiklik yapıp Ege’ye tatil plânlamışlar . Ve hayatının en kötü yaz ayı geçti hiç birşeyden keyif almıyordum.Ve gözden ırak gönüle de ırak misali aşkımız kavuşmadan bitmiş oldu…”

İslamisayfalar.com ailesine gayet samimi içten duygularla anısını paylaşan kardeşimize teşekkür ediyoruz.. Sizlerde anılarınızın paylaşılmasını isterseniz yorum bölümünden bizlere iletebilirsiniz..

Merhaba Melisa ben, 25 yaşımda İzmirde yaşıyorum. Kısa önce taşındık buraya. Çok sıkılıyorum. Heyecanı ve eğlenmeyi çok seviyorum. Bana kadınlığımı hissettirecek hayati dolu dolu yaşatacak, maddi sıkıntıları ve seyehat engeli olmayan erkek arkadaş istiyorum. Daha çok olgun beylerden hoşlanıyorum ama bana sadık kalacak güvenebileceğim biriyle tanışırsam yaş çok önemli değil. 

3 ay süren bir evlilik yaşadım. Hayatımın en kötü 3 ayıydı. Tekrar bir erkeğe güvenmek benim için çok zor.İkizler burcuyum. Burcumun tüm özelliklerini taşıyorum. Bu yüzden yanlızlığı hiç sevmiyorum. Kültür seviyesi benim için önemli. Erkeğin her yönden benden daha olmasını isterim. Kalite benim vazgeçilmezim. Kaliteli bi ilişki kaliteli insanla yaşanır. Kendine güvenen adam gibi adamlar not bıraksın lütfen.!

SEVGİLİ ARAYAN BAYANLARLA SOHBET VE TELEFON NUMARALARI

Sevgili arayan bayanlar ne kadar yanlız olursa olsunlar bunu karşısındaki kişiye çok fazla hissettirmezler. Belki kadınlık gururu belki de kendince çok farklı bir nedenle kendilerini çok net ifade etmezler. Sürekli adım atması gereken erkekler olmuştur. Aşkın yazılmamış kanunu gibi olmuştur artık bu durum. Kadının bir bakıma naz yapması olayı biraz daha tatlı hale getirir belki ama, kadınında erkeğin sabrının bittiği noktayı önceden görebilmesi gerekir. Artık sosyal medya ve arkadaşlık platformlarında yeni kişilerle tanışarak ilişki kurmak reel yaşantımızda olduğundan çok daha kolay olduğu için ilişkilerin çoğu sanal ortamda olgunlaşmaktadır. 

Birçoğumuz sanal ortama karşı önyargıları olabilir. Ama unutmamak gerekir ki nerede tanışmış olursanız olun önemli olan güven ve samimiyettir. Sosyal çevremizde tanıştığımız kişilere güvenilebilir,  sanal ortamdaki insanlar güvenilmez olarak görüyorsanız, ki birçok kişise bu flir hakim, büyük bir yanılgı içerisindesiniz demektir. Yanıldığınızı anladığınızda ise sizde hakim olan duygu umutsuzluk,hayal kırıklığı belki çok daha derin acılar olabilir. 

Bütün bu önyargılarınızı bir kenara itin ve sanalkeyfi.com’un özgür ve aşk kokan dünyasında sizlerde hayatınızın aşkını bularak, umutsuzluğun yerini mutluluğa, yanlızlığın yerini heyecan dolu anlara bırakın. Bunun için yapmanız gereken tek şey tamamen gerçek profillerden oluşan takipcilerimizi inceleyerek ilginizi çeken kişiye mesajınızı iletmeniz yeterli olacaktır. Sizlerde kendini yanlız hisseden bay ya da bayanların size ulaşmasını isterseniz profil oluşturabilir ve iletişim adreslerinizi yorum bölümünde paylaşabilirsiniz..

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*